yeni film izle hd film izle film seyret

  Animasyon Macera ( Missing Link)

Animasyon Macera ( Missing Link) 08 Kasım 2018

Animasyon "Missing Link" filminden ilk fragman yayınlandı.

Animasyon serüven Missing Link'ten ilk fragman geldi. Disney ve Dreamworks'ün egemen bulunduğu animasyon pazarında, Koralin ve Gizli Dünya, Kubo ve Sihirli Telleri gibi başarılı animasyonlarla öne çıkmayı başaran Laika firması, filmin yapımını üstleniyor. 

Bay Link çok özel bir adamdır. Bu 2,5 metre boyunda, 286 kiloluk adamın bedeni da tüylerle kaplıdır. Onu bu kadar değişik kılan şeyse genlerinde yatmaktadır. Bay Link, insanın yaşam sürdüren soyunun ilkel köklerinin son örneğidir. Komikliği ve tatllılığıyla dünyanın en sevimli efsanesi olmaya aday olan Bay Link'in soyu süratle tükenmiştir. Artık evrim ilerlemiştir ve insanlığın görünüşü Bay Link'inkinden değişikdır. Yalnız ve üzgün olan Bay Link bundan sonra etrafında kimseyi bulamamaktadır. Kuzeybatı Pasifik'te yalnız yaşamaktan bıkan Bay Link, efsanevi Shangri-La vadisinde bulunduğu söylenen, uzun süredir kayıp olan akrabalarını bulmak amacıyla yolculuğa atılır. Bu yolculuk amacıyla de dünyanın en mühim mitolojik varlıklar dedektifi Sir Lionel Frost ve bölgenin tanınan tek haritasına sahip olan Adelina Fortnight ile işbirliği yapar. Bay Link'e eşlik eden kaşifler, yeni arkadaşlarına yardım etmek amacıyla dünyanın uzak yerlerine seyahat ederken, üçlü de beraber hiç beklemedikleri serüvenlara atılacaklardır...

ParaNorman filminin Oscar adaylığı sahibi yönetmeni Chris Butler'ın yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği animasyon filmin orijinal seslendirme kadrosu da resmen bir yıldızlar geçidi niteliğinde. Wolverine olarak akıllara kazınan Hugh Jackman, Marvel'ın Gamora'sı Zoe Saldana ve Hollywood'un sevilen yüzü Zach Galifianakis'in başı çektiği seslendirme kadrosunda Oscar menfaatli Emma Thompson, başarılı oyuncu Stephen Fry, Timothy Olyphant ve Matt Lucas gibi isimler yer alıyor.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir