yeni film izle hd film izle film seyret

  Cem Yılmaz 'Karakomik Filmler' Serisinin Üçüncü Filmini Duyurdu

Cem Yılmaz 'Karakomik Filmler' Serisinin Üçüncü Filmini Duyurdu 30 Ekim 2018

"Karakomik Filmler" ismi altında altmışar dakikalık iki filmi, tek film olarak vizyona sokacak olan Cem Yılmaz serinin üçüncü filmini de açıkladı. Yılmaz, sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla "Emanet" filminin çekimlerine başladığını duyurdu.

Komedyen Cem Yılmaz, geride bıraktığımız Nisan ayında yeni film serisi "Karakomik Filmler"in müjdesini vermişti. Proje, altmış dakikalık iki filmden oluşacak ve sinemalarda "2 film birden" şeklinde arka arkaya gösterilecek. Yılmaz filmini kısaca "Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan sıradaki parça sana." şeklinde açıklamıştı. Yılmaz serinin üçüncü filmini de açıkladı. "Emanet" isimli filmin çekimlerine başladığını duyuran komedyen “Dev kadroyu sonra açıklarım. Mart 2019’da sinemalarda” dedi.

"Kaçamak" ve "2 Arada" isimli bağımsız hikayelere sahip ilk iki film, tek bir film olarak Ocak ayında vizyona girecek. Bodrum ve İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Kaçamak, dört kafadarın çıktıkları bir detoks tatilinde başlarına gelen komik hadiseleri husus alıyor. Filmin başrollerine Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğur bulunuyor. Bu filmin sonrasında izleyeceğimiz başka film, kara gülünç türündeki "2 Arada". Arabalı vapurda geride bıraktığımız hikayede Cem Yılmaz, Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Kadroda bu sefer Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya ve Cem Davran yer alıyor. "Emanet" ile alakalı ayrıntılı bulguların ise önümüzdeki zamanlarda açıklanması bekleniyor. 

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir