yeni film izle hd film izle film seyret

  Disney Karayip Korsanları Serisini Baştan Çekmeyi Planlıyor

Disney Karayip Korsanları Serisini Baştan Çekmeyi Planlıyor 30 Ekim 2018

Disney, “Karayip Korsanları” serisinin altıncı filmi amacıyla gizliden hazırlıklara başladı. Ancak yeni film pek de beklediğimiz gibi olmayabilir.



Disney, Karayip Korsanları'nın yeni filminin senaryosunu yazmak üzere "Deadpool" senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick'le bir araya geldi. Stüdyodan yeni filmle alakalı ya da Reese ve Wernick'in senaryoya katılımı ile alakalı bir açıklama gelmedi. Ancak tekrar de birtakım tahminler ve söylentiler var. Daha evvelceki beş korsan filmi, stüdyoya yerel olarak 1,5 milyar dolar ve uluslararası gösterimlerde 3,07 milyar dolar getirdi. Ancak 2017’de çekilen son film “Dead Men Tell No Tales”in yurtamacıylade 172 milyon dolar, dış pazarlarda ise 622 milyon dolarlık hasılatı beklenenin çok altında kaldı ve serinin geleceği amacıyla tehlike çanlarının çalmasına namacıyla oldu. İşin aslı Karayip Korsanları cephesinde kimse yakın vakitte yeni bir film beklemiyordu. Ancak buna karşın altıncı filmle alakalı söylentiler devam ediyordu.  

Stüdyonun altıncı film amacıyla yönetmen koltuğunu Joachim Rønning’e bırakması ve “Dead Men Tell No Tales” yazarları Jeff Nathanson ve Terry Rossio ile çalışması beklenirken Reese ve Wernick ile oluşturulan görüşmeler yapım şirketinin Karayip Korsanları serisini en baştan çekmek istediği yönündeki dedikodu kazanının altını ateşledi. Buna göre Disney, yeni senaristlerinin seriyi baştan kaleme almasını istiyor. Yapımcılığa ise serinin üreticisi Jerry Bruckheimer’ın devam edeceği söyleniyor.

Tabii akıllara gelen ilk soru yola Johnny Depp ile devam edilip edilmeyeceği... Stüdyoya yakın pek çok kaynağa göre Depp seriye devam etmeyecek. Ünlü aktör son vakitlerde kariyerini alt üst eden pek çok skandalla boğuştuğu amacıyla stüdyoların şüpheyle baktığı bir isim durumuna geldi. Buna ek olarak kendisinin de Karayip Korsanları'na devam etmek konusu ile alakalı daha evvelce belirtmiş bulunduğu bir "isteksizliği" var. Disney de bu halde Depp yerine daha düşük ücretle, diğer bir ismi işe alabilmek isteyebilir. Ancak şu an amacıyla filmlerin kaderine dair bir şey söylemek çok zor. Filmlerin en baştan çekilmesi durumunda yeni hikayeler mi anlatacakları yoksa diğer bir kadroyla tekrardan çevrim mi olacakları bile bilinmiyor. Stüdyonun önümüzdeki zamanlarda konuyla alakalı açıklama yapması bekleniyor.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir