yeni film izle hd film izle film seyret

  Johhny Depp'i Yeni Filmi ‘Minamata’da Savaş Fotoğrafçısı Rolünde İzleyeceğiz

Johhny Depp'i Yeni Filmi ‘Minamata’da Savaş Fotoğrafçısı Rolünde İzleyeceğiz 30 Ekim 2018

Johnny Depp, bağımsız dram filmi “Minamata” da harp fotoğrafçısı W. Eugene Smith rolünü üstlendi.

Johnny Depp, bağımsız dram filmi “Minamata” da harp fotoğrafçısı W. Eugene Smith rolünü üstlendi.

Film, fotoğrafçı Smith’in Japonya’daki Minamata halkının zehirlenmesini açığa çıkarmak Life dergisiyle beraber çalışmasını husus alıyor. Aileen Mioko Smith ve W. Eugene Smith'in beraber yazdıkları kitaba dayanan ve David K. Kessler doğrulusunda senaryoya uyarlanan filmi Andrew Levitas yönetecek. Hikayede II. Dünya Savaşı'nın zafer dolu günlerini geride bırakmış bir ABD'de, Smith'i toplumdan uzak yaşarken göreceğiz. Fakat Life Magazine editörü olan eski dostu Ralph Graves, kendisini büyük bir öyküyü açığa çıkarmak amacıyla Japonya'ya gitmeye ikna eder: Japonya'nın kenar kenti Minamata'daki halkının civa yüzünden zehirlenerek yıkıcı bir şekilde imhası...

Filmin çekimleri Ocak ayında Japonya'da ve sonrasında Sırbistan'da gerçekleşecek. “Minamata”, Depp'in yapım şirketi Infinitum Nihil doğrulusunda geliştirildi ve üreticilık Sam Sarkar, Bill Johnson ve Andrew Levitas doğrulusunda üstlenildi. Jason Forman ve Stephen Deuters ise filmde yürütücü üreticilık yapacaklar. Levitas, “Johnny ile beraber, sessiz sedasız acı çekenlere ses vermek amacıyla çalışıyoruz ve bu hafife alamayacağımız bir sorumluluk.” yorumunu yaptı. “Tıpkı 1971'de Eugene Smith'in yaptığı gibi, bu olağanüstü hikayeyi dünyaya bildirmek bizi hem ayrıcalıklı hem de gururlu hissettiriyor.”

Son dönemde kariyerindeki iniş çıkışlarla gündemde olan Depp, Pazartesi günü yaptığı bildirimde üretici Andrea Iervolino'yla beraber film ve dijital içerik ilerletmek ve üretmek amacıyla bir ortaklık kurduklarını duyurmuştu. Anlaşmanin ilk ürünü ise, Depp, Mark Rylance ve Robert Pattinson'un beraber rol aldığı dram filmi “Waiting for the Barbarians” ile olacak. Filmin çekimleri bu ay Fas'ta başlayacak.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir