yeni film izle hd film izle film seyret

  Jordan Peele'nin Yeni Filmi

Jordan Peele'nin Yeni Filmi 20 Aralık 2018

Get Out'un yönetmeni Jordan Peele'nin yeni gerilim filmi "Us" filminden ilk görseller paylaşıldı.

Geçtiğimiz sene Oscar'dan En İyi Özgün Senaryo Ödülü alan Get Out filmi ile elde ettiği başarısı yardımıyla tanınmış Jordan Peele'nin korku stres türündeki yeni filminin "Us" olacağı duyurulmuştu. Film ile ilgili ilk görseller izleyicilere sunuldu. Us'ın fragmanının ise Noel döneminde yayınlanacağı resmi açıklamalar arasında yer alıyor.

Korku stres türündeki "Us" filminin görsellerinin yanı sıra konusunun detayları da medya ile paylaşıldı. Us filmi, Adelaide ve Gabe Wilson (Lupita Nyong’o ve Winston Duke) ismindeki çift çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da kıyı kenarında tespit edilen evlerine giderler. Tyler ailesi (Elizabeth Moss ve Tim Heidecker) ile kıyıde geçirdikleri bir günün sonrasında, geçmişte bir tür travma atlatmış olan Adelaide ailesinin başına bir şey gelebileceği konusu ile ilgili paranoyaklaşmaya başlar. Gece çöktüğünde Wilson ailesinin, yolda el ele tutuşmuş dört bireyi görmesinin sonrasında her şey daha paranoyak bir hal alacaktır.

Filmden paylaşılan görsellerden birisinde bu el ele tutuşmuş dört figürü görürken, diğerinde ise Adelaide'yi korkmuş durumda görüyoruz. Jordan Peele yaptığı bir bildirimde "İkinci filmimde bir canavar miti yaratmak istedim. Korku sineması amacıyla daha sıkı bir film gerçekleştirme istedim, ama sinemanın keyifli yanına olan tutkum ağır bastı." sözlerini sarf ediyor. Hem de Jordan Peele ve Lupita Nyong'o Dead Again, The Shining, The Babadook, It Follows, A Tale of Two Sisters, The Birds, Funny Games, Martyrs, Let the Right One In, ve The Sixth Sense filmlerini izleyerek "Us" filminin çekimlerine hazırlandıklarını ifade ettiler. 

Filmin oyuncu kadrosunda Marvel’ın 1.3 milyar dolar ile gişe rekorları kıran ve dünya genelinde tartışmalara namacıyla olan “Black Panther”da beraber rol alan Oscar menfaatli Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke, “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre menfaatli senedızı Elisabeth Moss, gelişen zamanlarda “Aquaman”de izleme talihi bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

"Us" filmi ülkemizde 15 Mart 2019'da sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir