yeni film izle hd film izle film seyret

  Kit Harrington'ın Kayıp Game of Trones Oyuncu Secmesi Kayıtları

Kit Harrington'ın Kayıp Game of Trones Oyuncu Secmesi Kayıtları 14 Aralık 2018

Kandırdık! Kit Harrington, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya'da...

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filminde Eret karakterini seslendiren olan Game of Thrones yıldızı Kit Harington, animasyon serisinin devam filmi amacıyla reklam kampanyası amacıyla oluşturulan çekimlere katıldı. Reklam kampanyasında, Kit Harrington'ın Game of Thrones'da canlandırdığı karakter olan Jon Snow'a ve Khaleesi'nin ejderhalarıyla olan yakınlığına gönderme yapıldı.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filmi amacıyla oluşturulan reklam çalışması, "Adı belli olmayan fantastik TV dramı seçme kayıtları" ismi altında bir video ile sosyal medyada hayranların gösterimine sunuldu. Kit Harington'lı reklam çekimlerinde gülünç öğeyi kullanılarak, mizah hedefiyle Game of Thrones'daki Jon Snow karakteri ön plana çıkarıldı. Reklam kampanyasında Jon Snow karakterinin ne kadar 'suratsız' bulunduğu üzerinden oluşturulan espriler bilhassa dikkatleri çekti. Dişsiz ve Kit Harington'ın uyumsuzluğu ise gözlerden kaçmadı...

IFrame

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filminin hususu ise şöyle: Hicks (Jay Baruchel), Viking halkının ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insan soyu arasındaki barışı ve uzlaşmayı sağlama vazifesini başarı ile yerine getirmiştir. Hicks'in ejderhası ve arkadaşı Dişsiz (Toothless) ile beraber kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile bundan sonra o kadar da mühim olmayacaktır. Dişsiz neslinin tükendiğini sanıyordur. Ancak, kendi soyuna mensup bir ejderhayı keşfetmesi üstüne işler değişecektir. Bu dişi ejderha düşündüğünden çok daha vahşi ve uğraşması zorludur. Tehlike bir kez daha kapıya dayandığında ve Hicks'in otoritesi sınandığında, ejderha da binici de kendi cinsini güvenliğini sağlamak amacıyla mühim kararlar vermek mecburiyetinde kalacaktır.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya'nın seslendirme kadrosunda Kit Harington'ın yanı sıra, Jay Baruchel (Hicks), Cate Blanchett (Valka), Gerard Butler (Stoick), Jonah Hill (Snotlout Jorgerson), Kristen Wiig (Ruffnot Thorston), Christopher Mintz-Plasse (Fishlegs), America Ferrera (Astrid) gibi isimler yer alıyor. 

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filminin, 25 Ocak'ta ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir