yeni film izle hd film izle film seyret

  Orkun Işıtmak ve Doruk Acar ile

Orkun Işıtmak ve Doruk Acar ile 30 Ekim 2018

İyi Oyun hakkında sohbetimiz burada!

İyi Oyun filminin oyuncularından Youtube fenomeni Orkun Işıtmak ve filmin üreticisi Doruk Acar ile bir araya geldik. Işıtmak ve Acar, ilklere imza atan bir e-spor filmi olan "İyi Oyun" ile ilgili sorularımızı yanıtladılar.

İyi Oyun, kendisini profesyonel oyun dünyasının içersinde bulan bir gencin öyküsünü husus ediyor. Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı vakitli çalıştığı internet kafede diğerleri adına para ile oyun oynar. Ancak bir gün yeni kurulan bir grupın menajeri doğrulusunda keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın ortamında bulur. Profesyonel oyun dünyasının ortamında grup arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile beraber zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak amacıyla çabalar.

Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Kötü Çocuk'un güzel yıldızı Afra Saraçoğlu, Güllerin Savaşı gibi dizilerden tanıdığımız Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Mert Yazıcıoğlu, Türkiye’nin en tanınmış Youtuber isimlerinden Orkun Işıtmak, güzel oyuncu Bahar Şahin, Tolga Canbeyli ve Bada Oh Denizgibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız’ın yönetmenliğini yapan Umut Aral oturuyor. Emre Sirel’in senaryosunu kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Sebastian Weber üstleniyor.

İyi Oyun 2 Kasım'da sinemalarda!

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir