yeni film izle hd film izle film seyret

  'Rick and Morty' Senaristleri Yeni Bir 'Star Trek' Animasyonu Geliştiriyor

'Rick and Morty' Senaristleri Yeni Bir 'Star Trek' Animasyonu Geliştiriyor 30 Ekim 2018

“Star Trek” evreni, CBS All Access'te büyümeye devam ediyor.   CBS'in yayın platformu CBS All Access, “Star Trek: Lower Decks” adlı yarım saatlik bölümlerden oluşan bir animasyon komedi dizisi için iki sezonluk sipariş verdi. “Rick and Morty” senaryo ekibinin baş yazarı Mike McMahan tarafından geliştirilen dizi, Starfleet'in en önemli gemilerinden birinde hizmet veren destek ekibine odaklanacak...

“Star Trek” evreni, CBS All Access'te büyümeye devam ediyor.

CBS'in yayın platformu CBS All Access, “Star Trek: Lower Decks” isimli yarım saatlik bölümlerden meydana gelen bir animasyon gülünç dizisi amacıyla iki sezonluk sipariş verdi. “Rick and Morty” senaryo ekibinin baş yazarı Mike McMahan doğrulusunda tasarlanan dizi, Starfleet'in en mühim gemilerinden birisinde hizmet veren destek ekibine odaklanacak. Proje, CBS All Access'te yayınlanacak ilk animasyon dizi olacak. Dizinin üreticiliği CBS Television Studios'un yeni animasyon departmanı olan CBS Eye Animation Productions, Alex Kurtzman'ın yapım şirketi Secret Hideout ve Roddenberry Entertainment doğrulusunda yapılacak. McMahan yazarlığın yanı sıra yürütücü üreticiliği da üstleniyor. McMahan'ı projeye getiren Aaron Baiers ise yardımcı yürütücü üretici olarak kadroda yer alıyor.

"Star Trek: Lower Decks", CBS All Access'in geliştirilmekte olduğunu duyurduğu birkaç “Star Trek” projesinden biri. CBS ve "Star Trek: Discovery"nin baş üreticisi ve yaratıcısı Alex Kurtzman geçen aylarda beş senelik bir uyuşma yaptıklarını ve Star Trek evreninden çoğu değişik hikayeyi anlatacakları projelerle karşımıza çıkacaklarını duyurmuşlardı. Yayın platformu “Star Trek: Discovery” nin ikinci sezonunun lansmanına ek olarak, geçen zamanlarda “Star Trek: The Next Generation” dizisindeki olayların ardından Kaptan Jean Luc Picard'ın hayatına yoğunlaşan ve başrolünde Patrick Stewart'ın yer aldığı bir dizi çektiğini de açıklamıştı. Dördüncü sezonu merakla beklenilen "Rick and Morty"nin yaratıcı ekibinin, Star Trek animasyonunu da önümüzdeki sezonların hit yapımlarından biri durumuna getireceği düşünülüyor.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir