yeni film izle hd film izle film seyret

  'Stranger Things’in En “İğrenç” Sezonuna Hazır mısınız?

'Stranger Things’in En “İğrenç” Sezonuna Hazır mısınız? 30 Ekim 2018

‘Stranger Things’in yaratıcıları 3. sezonun referanslarını açıkladı

Stranger Things’in yaratıcılarından Ross Duffer, 3. sezonun hangi filmlerden esinlendiğini açıkladı; şimdiye dek gerçekleştirdikleri en korkunç ve en "iğrenç" sezonun yolda olduğunu duyurdu.

Stranger Things’in yeni kitabı Stranger Things: Worlds Turned Upside Down, tanınmış diziyle alakalı bir dizi sırrı gün yüzüne çıkarıyor. Duffer Kardeşlerin kitapta gerçekleştirdikleri açıklamalara bakılırsa 3. sezon, türün en ünlü klasiklerinden biri olan The Thing’ten esinlenecek.

Ross Duffer yeni sezon ipuçlarını şu şekilde duyurdu: “Hem en keyifli hem de en iğrenç sezonumuz olacak. John Carpenter’ın The Thing’inden esinlendik. Cronenberg’ten esinlendik. Biraz George Romero hissi de olacak. Yeni sezonda, evvelceki sezonlarda yeteri kadar hürmet edemediğimiz korku filmleri ve korku ustaları var.”

Ross ilaveten yeni sezonun konusunun, daha evvelce tanıtımı yayınlanan Hawkins alış veriş merkezinin etrafında gelişeceğini belirtti: “Estetik olarak çok değişik bir his yaratıyor. Herkes bu yeni alış veriş merkezine gidecek, film izleyecek ve Hawkins havuzunda bulunacak. Bence orada keyifli anlar yaşanacak.”

Stranger Things’in 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizinin prömiyer tarihiyle alakalı net bir açıklama yapılmadı.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir