yeni film izle hd film izle film seyret

  Tessa Thompson ve Chris Hemsworth''dan Men in The Black

Tessa Thompson ve Chris Hemsworth''dan Men in The Black 20 Aralık 2018

Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'lü "Men in Black" filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni kuşak uzaylı aksiyon-komedisi Men in Black'ten fragman geldi. Klasik seriye çağdaş bir dokunuş getiren yeni uyarlamada, görülmemiş karakterler dünyayı tehdit eden yeni galaktik tehlikelerle baş ederek gezegenimizi korumaya devam ediyor. Fragmanda duyduğumuz Fergie parçası "London Bridge" de dinleyenlerin neşesini arttırıyor.

Thor: Ragnarok'ta beraber rol alan ve uyumlu olduklarını kanıtlayan, Marvel evreninin şimşek Tanrısı Thor'u ve yetenekli Valkrie'si olarak ünlenen, Hollywood'un son keşfi Tessa Thompson ve yakışıklılığıyla nam salan oyuncu Chris Hemsworth bu kez süper kahraman olarak değil de birer devlet memuru olarak dünyayı korumaya devam ediyor. 

Will Smith ve Tommy Lee Jones'un canlandırdığı Ajan J ve Ajan K'nin maceraları asli alan orijinal Siyah Giyen Adamlar serisinin mizah tonunu yakalamayı hedeflerken, aynı vakitte iki ajandansa daha evrensel bir hikayeye yoğunlaşan filmin baş kahramanları Ajan M ve Ajan H olacak. Hemsworth ve Thompson'ın patronlarını ise aksiyon filmlerinin sevilen yıldızı Liam Neeson canlandırıyor. Orijinal seride müdür O'yu canlandıran usta oyuncu Emma Thompson bir kez daha aynı rolde boy gösterecek.

Yetenekli Ajan H, Londra'da Siyah Giyen Adamlar'ın bir çalışanı olarak işini yapmaktayken, Amerika'da ise genç bir kadın 20 senedir aradığı şeyi sonucunda bulmuştur; Siyah Giyen Adamlar'ın merkezinin yerini. Bu sıra dışı ofiste bir çalışan olmak isteyen genç kadın, müdür O'nun onayı ile işe alınır ve Ajan H ile ortak olur. Kurnaz ve atak olan ikili, dünyanın denk geldiği dünya dışı tehditler amacıyla son bariyer olacaktır...

Filmin kadrosunda Silicon Valley” dizisinde izlediğimiz Kumail Nanjiani, Jurassic World: Yıkılmış Krallık'ın kötü adamı Rafe Spall, Les İkizleri olarak tanınmış dans ikilisi Laurent Nicolas Bourgeois & Larry Nicolas Bourgeois ve Görevimiz Tehlike serisinin yanı sıra Muhteşem Showman filminde de karşımıza çıkan İsveçli oyuncu güzel yıldız Rebecca Ferguson da yer alıyor. 

“İtalyan İşi”,“Adalet Peşinde” ve “Hızlı ve Öfkeli 8” filmleri ile tanınmış F. Gary Gray'in yönetmen koltuğunu üstlendiği tekrardan uyarlamanın senaryosunda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor. Yeniden çekim "Men in Black" 14 Haziran 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir