yeni film izle hd film izle film seyret

  Yüreğinizi ağzınıza getirecek bir film

Yüreğinizi ağzınıza getirecek bir film 05 Ekim 2020

Türlü türlü işkenceler acılar çeken insanları izlemek merak uyandırsada bazen acıma güdümüzde işin içersiine girebiliyor. Yerli filmler olarak Kanada / Amerika Birleşik Devletler tarihi ve ülkelerinde çekilen bu film içinde hem dedekfitflik hem araştırma duygusunu ele alan bi filmdir .

Türlü türlü işkenceler acılar çeken insanları izlemek merak uyandırsada bazen acıma güdümüzde işin içersiine girebiliyor. Yerli filmler olarak Kanada / Amerika Birleşik Devletler tarihi ve ülkelerinde çekilen bu film içinde hem dedekfitflik hem araştırma duygusunu ele alan bi filmdir . Şikago’da daha önce gerçekleştirilmiş ve derin izler bırakılmış bir şehir efsanesini hakkında  araştırma yapan genç bir adamın başından geçen olayları anlatmaktadır. Bu gizemi çözmeye her zaman en doğru yoldan başlamaya çalışılmaktadır .  

Filmi Konusu ve Oyuncuları

  Şikago’da üzerinden yıllar geçse de unutulmayan bir efsane vardı. Candyman, bir ayna karşısında adını beş defa söyleyen kişiye bürünebiliyordu ve onun başına türlü belalar açılabiliyordu. Onun ortaya çıkması demek belanın kapısının açılması demek oluyor du. Candyman ile karşılaşan insanlar dehşet ile karşı karşıya kalmaktadırlar ve hayatlarını riske atmaktadırlar. Aksiyon dolu yapımlar Netflix içerisinde fazlasıyla dikkat çekmeye de devam ediyor. Bu yapımlar arasında geçen gün yayınlanan film izle de yer alıyor. Gina Prince Bytewood tarafından yönetilen ve Charlize Theron2un başrolde yer aldığı film 2021 filmleri izle de Temmuz günü izleyicilerle buluştu. Genel olarak pek çok ülke içerisinde Netflix Top 10 listelerinde de sıralamaya girmeyi başaran projelerden bir tanesi olmayı da başardı. Netflix tarafından yapılan izlenme listeleri kapsamında The Old Guard film ilk dört hafta sonrasında 72 milyon kez izlenmesi ihtimali üzerinde duruluyor. Kısa sıra önce yayınlanan 1 ay sonrasında ilk beşe girmesine de kesin gözüyle bakılıyor Bu efsaneye inanış yılların ardından azalma gösterse de yok olmamaktadır. Bir üniversitede yerel efsanelerin insanlar üzerindeki etkisi üzerine tez çalışması yapılan genç bir adam Candyman üzerine bir araştırma yapmaya karar vermektedir. Eski bir batıl inanç formuna bürünen Candyman’ı araştırmaması için çevresindekiler tarafından uyarılan genç adam onların söylediklerine kulak asmamaktadır. Araştırmasını ilginç bir konu üzerinde yapar ve ses getirmeyi amaçlayan genç adam hemen işe koyulmaktadır. Uyarıları umursamayan genç adam ileride pişman olacaksa da bunu fark ettiğinde artık çok geç olmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Nia DaCosta ve başarılı aktörler ise Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky, Vanessa Williams, Rebecca Spence, Carl Clemons-Hopkins, Brian King, Miriam Moss, Cassie Kramer, Mark Montgomery, Genesis Denise Hale dir.
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir