yeni film izle hd film izle film seyret

  Netflix’in ‘The Umbrella Academy’ Uyarlamasından İlk Fragman!

Netflix’in ‘The Umbrella Academy’ Uyarlamasından İlk Fragman! 09 Aralık 2018

Netflix’in merakla beklenen ‘The Umbrella Academy’ uyarlamasından ilk fragman geldi

Netflix, Şubat’ta prömiyer yapmaya hazırlanan The Umbrella Academy’nin ilk fragmanını yayınladı.

Aynı isimli çizgi Romandan uyarlanan The Umbrella Academy, milyarder işadamı Reginald Hargreeves ile evlatlık edindiği yedi kardeşin hikayesini takip ediyor. Hargreeves, çocuklarını eğitmek üzere The Umbrella Academy isimli özel bir okul kurar. Amacı ise zamanı geldiği zaman çocuklarının dünyayı kurtarabilmesidir. Ancak büyük umutlarla kurduğu bu akademi, ailenin dağınık hale gelmesiyla beraber kapılarını kapatır. Yıllar boyu birbirleriyle görüşmeyen kardeşler, Hargreeves’in ölümüyle tekrar bir araya gelecek ve babalarının ölümünün ardındaki sis perdesini aralamaya çalışacaktır.

Gerard Way ve Gabriel Bá imzalı grafik Romandan uyarlanan dizide başlıca rolleri Tom Hopper, Ellen Page, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Aidan Gallagher ve Robert Sheehan paylaşıyor. 

The Umbrella Academy’nin showrunner koltuğu "Fargo" ve "Altered Carbon" gibi tanınmış yapımlarda imzası bulunan Steve Blackman'a emanet edildi. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Steve Blackman, Jeff F. King, Mike Richardson ve Keith Goldberg görev yapıyor.

The Umbrella Academy’nin ilk sezonu 15 Şubat’ta Netflix’te başlıyor.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir