yeni film izle hd film izle film seyret

  Tansiyonu Fırlatan Film

Tansiyonu Fırlatan Film 05 Ekim 2020

İzlerken kendinizden geçebilir kendinizi başka bir dünya da bulabilirsiniz. Ekranları bşaına kitleyen bu müthiş heyecan ve tansiyonu en üst seviyeye çıkaran film izle de bence bir numaradır. 17 Nisan 2021 de vizyona giren komedi ve dram filmi olan Rising High izleyiclerine mükemmel bir komedi filmi tadı vermektedir .

 İzlerken kendinizden geçebilir kendinizi başka bir dünya da bulabilirsiniz. Ekranları bşaına kitleyen bu müthiş heyecan ve tansiyonu en üst seviyeye çıkaran film izle de bence bir numaradır. 17 Nisan 2021 de vizyona giren komedi ve dram filmi olan Rising High izleyiclerine mükemmel bir komedi filmi tadı vermektedir .  Zengin olma hayaliyle yapmayacağı şey olmayan genç bir adamın komedi ve dram dolu filmi Rising High diğer adı Betonrausch olan Almanya yapımı 2020 komedi ve dram filmi olmaktadır .  

Filmin Konusu ve Oyuncuları  

Üçkağıtçı olan  arkadaşıyla birlikte Berlin şehrinde emlak piyasını tam anlamıyla karıştırmaya hazırlanmaktadırlar. Fakat paranın herşey olmadığını ya da başarının onlar için bir son olacağını tahmin edememektedir. Açgözlülüğün getireceği bir çok sorunla mücadele etmek zorun kalmaktadırlar. Çünkü dolandırıcılık ve uyuşturucu bataklığının arasında kalan ekibin ilk başlarda emlak piyasasında hızlı bir şekilde yükselmelerini görmekteyiz. Hemen ardından kurdukları emlak acentesinin nasıl dibe battığınıda izleemekteyiz. Cüneyt Kaya'nın yönetmeni olduğu Rising High Almanya'da ismi Betonrausch olarak geçen yerli filmler de komedi ve dram öğelerinin hayata uyarlanmasını gösteriyor bu sayede izlenen filmler arasındadır. Yönetmenliğini Cüneyt Kaya yapmakta olan bu filmde oyuncu kadrosu David Kross, Dejan Bucin, Emily Goss, Frederick Lau, Janina Uhse olmuştur .  
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir