yeni film izle hd film izle film seyret

  CBS ‘Northern Exposure’ Dizisinin Devamını Çekmek İçin Çalışmalara Başladı

CBS ‘Northern Exposure’ Dizisinin Devamını Çekmek İçin Çalışmalara Başladı 25 Kasım 2018

“Northern Exposure” dizisi ekranlara geri dönüyor. CBS, sevilen endeksin yeni bölümleri amacıyla hazırlıklara başladı.   Orijinal endeksin yıldızı Rob Morrow, Dr. Joel Fleischman rolüne geri dönüyor. Fleishman yeni dizide eski bir arkadaşının cenazesi amacıyla Cicely, Alaska'ya geri döner ve burada eski ve yeni dostlarla karşılaşır. Morrow endeksin başrolünü üstlenmesinin yanı sıra yürütücü üretici olarak...

“Northern Exposure” dizisi ekranlara geri dönüyor. CBS, sevilen endeksin yeni seksiyonleri amacıyla hazırlıklara başladı.

Orijinal endeksin yıldızı Rob Morrow, Dr. Joel Fleischman rolüne geri dönüyor. Fleishman yeni dizide eski bir arkadaşının cenazesi amacıyla Cicely, Alaska'ya geri döner ve burada eski ve yeni dostlarla karşılaşır. Morrow endeksin başrolünü üstlenmesinin yanı sıra yürütücü üretici olarak da kadroda yer alıyor. Orijinal diziden John Corbett, yeni dizide oyuncu olarak yer almasa da üretici olarak bulunacak. Universal Television'ın prodüktörlüğünü yaptığı endeksin senaryosunu Josh Brand ve John Falsey yazıyor. Brand ve Falsey orijinal endeksin ve “St. Elsewhere”, “A Year in the Life”, “Going to Extremes” ve “I’ll Fly Away” gibi dizilerin yaratıcısı olarak biliniyor.

“Northern Exposure”, 1990 ve 1995 yılları arasında CBS'te altı sezon ve 100'den çok seksiyon yayınlandı. Dizide Morrow ve Corbett'e Barry Corbin, Janine Turner, John Cullum, Darren E. Burrows, Cynthia Geary, Elaine Miles ve Peg Phillips eşlik ediyordu. 39 Emmy Ödülü adaylığı olan dizi, mükafatı yedi kez kazanmıştı. Sevilen dizi ülkemizde "Kuzeyde Bir Yer" adıyla yayınlanıyordu. 

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir