yeni film izle hd film izle film seyret

  Ali Atay Yeni Filmi 'Cinayet Süsü'nün Çekimlerine Başladı

Ali Atay Yeni Filmi 'Cinayet Süsü'nün Çekimlerine Başladı 11 Kasım 2018

"Limonata" ve "Ölümlü Dünya" filmleriyle yönetmenlik koltuğuna geçen Ali Atay, senaryosuna da imza attığı yeni filmi "Cinayet Süsü"nün çekimlerine başladı.

"Limonata" ve "Ölümlü Dünya" filmleriyle yönetmenlik koltuğuna geçen  Ali Atay, senaryosuna da imza attığı yeni filmi "Cinayet Süsü"nün çekimlerine başladı.

YapımınıTaff Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı "Cinayet Süsü"nün yönetmen koltuğunda "Ölümlü Dünya", "Leyla ile Mecnun" ve "Sen Aydınlatırsın Geceyi" gibi yapımlarla tanıdığımız ünlü oyuncu Ali Atay oturuyor. Usta bir kadroyu bir araya getiren filmde Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit ve Mert Denizmen gibi isimler yer alacak.

Film, ülke tarihinin en esrarengiz seri katil olayını çözmeye çalışan bir cinayet ofis ekibinin keyifli öyküsünü husus alıyor. Polisiye gülünç türündeki yapımın vizyon tarihi ise henüz duyurulmadı. Geçtiğimiz iki aydır ön prodüksiyonda olan filmin çekimleri geçen zamanlarda İstanbul'da başladı.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir