yeni film izle hd film izle film seyret

  Dünyanın ilk e-Spor filmi "İyi Oyun" perdede dönmeye başlıyor.

Dünyanın ilk e-Spor filmi 04 Kasım 2018

Dünyanın ilk e-Spor filmi "İyi Oyun" perdede dönmeye başlıyor.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Kötü Çocuk'un güzel yıldızı Afra Saraçoğlu, Güllerin Savaşı gibi dizilerden tanıdığımız Yiğit Kirazcı, Türkiye’nin en tanınmış Youtuber isimlerinden Orkun Işıtmak gibi isimleri kadrosunda sahip olan film ile yönünüzü seçme süreyi geldi. Biletlerinizi alabilmek amacıyla tıklayın!

Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı vakitli çalıştığı internet kafede diğerleri adına para ile oyun oynar. Ancak bir gün yeni kurulan bir grupın menajeri doğrulusunda keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın ortamında bulur. milyonların oynadığı bilgisayar oyunu League of Legends’ın profesyonel oyun dünyasının ortamında grup arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile beraber zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak amacıyla çabalar...

Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Mert Yazıcıoğlu, güzel oyuncu Bahar Şahin, Tolga Canbeyli ve Bada Oh Deniz gibi isimleri kadrosunda sahip olan film, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız yönetmenliğini yapan Umut Aral'ın imzasını taşıyor.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir