yeni film izle hd film izle film seyret

  Hızlı ve Öfkeli 9’un ilk fragmanı yayınlandı

Hızlı ve Öfkeli 9’un ilk fragmanı yayınlandı 28 Nisan 2020

Efsanenin dokuzuncu bölümü olan Hızlı ve Öfkeli 9’un beklenen fragmanı nihayet gün yüzüne çıktı.

Neredeyse 20 senedir devam eden ve bütün dünyada 5 milyar dolardan çok kazanç gerçekleştiren efsanenin dokuzuncu bölümü olan Hızlı ve Öfkeli 9’un tam zamanı! 2020 yılının en merakla beklenilen filmlerinden olan Hızlı ve Öfkeli 9’un ilk fragmanı yayınlandı.


Hızlı ve Öfkeli 9’da serinin gişe rekortmenine dönüştüğü üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı bölümlerinin yönetmenliğini yapmış olan Justin Lin tekrardan yönetmenlik vazifesini üstleniyor. Aksiyon, Londra’dan Tokyo’ya, Orta Amerika’dan Edinburg’a ve Azerbaycan’daki saklı sığınaktan Tiflis’in kalabalık sokaklarına kadar son süratle bütün dünyada dolaşıyor. Yol süresince eski arkadaşlar tekrardan meydana çıkacak, eski düşmanlar geri gelecek, tarih tekrardan yazılacak ve ailenin gerçek manası daha evvelce hiç olmadığı şekilde sınanacak.


HIZLI VE ÖFKELİ 9 OYUNCU KADROSU


Filmde, kadroda tekrardan rol alan Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel ve Sung Kang ile Oscar® menfaatli Helen Mirren ve Oscar® menfaatli Charlize Theron rol alıyor. Hızlı ve Öfkeli 9’da ilaveten Grammy menfaatli süper star Cardi B, Dom’un geçmişiyle ilgili bir kadın olan serinin yeni karakteri Leysa rolünü canlandırırken Reggaeton fenomeni Ozuna da misafir oyuncu olarak yer alıyor.


HIZLI VE ÖFKELİ 9 KONUSU


Vin Diesel’in Dom Toretto karakteri, oğlu ufak Brian ile gözlerden uzakta, sessiz bir yaşam sürmektedir. Ama huzurlu çevrelerinin derhal ötesinde tehlikenin hep pusuda olduğunu biliyorlardır. Bu kez tehlike Dom’u, en sevdiklerini kurtarmak istiyorsa geçmişinin günahlarıyla yüzleşmeye zorlayacaktır. Ekibi, bugüne kadar karşılaştıkları en yetenekli suikastçı ve yüksek performans sürücüsünün, Dom’un terk edilmiş erkek kardeşi olan Jakob’un liderliğindeki dünyayı yıkacak bir planı durdurmak amacıyla bir araya gelir.

 

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir