yeni film izle hd film izle film seyret

  ‘One Day At a Time’dan 3. Sezon Fragmanı Geldi

‘One Day At a Time’dan 3. Sezon Fragmanı Geldi 12 Ocak 2019

‘One Day At a Time’ın 3. sezon fragmanında Alvarez ailesi geri dönüyor

Netflix imzalı gülünç dizisi One Day at a Time’ın 3. sezon fragmanı yayınlandı. Gloria Calderon Kellett ve Mike Royce'un oluşturduğu dizi, 8 Şubat'ta Netflix'e geri dönüyor. 

One Day At a Time’ın yeni sezon fragmanında Alvarez ailesinin yeni maceralarının yanı sıra endeksin 3. sezonun misafir oyuncuları Melissa Fumero ve Stephanie Beatriz de görücüye çıkıyor. 3. sezonda karşılaşacağımız yeni yüzler arasında Gloria Estefan ve Danny Pino'nun da olduğunu ekleyelim.

Küba kökenli Amerikalı bir ailenin üç değişik nesilini takip eden One Day at a Time, 1970’lerde izleyici karşısına çıkan ünlü sitcom’dan uyarlanıyor; yalnız bir annenin, çocuklarını büyütme maceralarını işliyor. Hastanede çalışan Penelope, çocuklarının yanı sıra beraber yaşadığı annesiyle de ilgilenmek mecburiyetinde kalıyor.

Dizinin 3. sezonunda Justina Machado, Isabelle Gomez, Rita Moreno, Todd Grinnell, Joe Manganiello, Stephen Toblowsky, Alan Ruck, India de Beaufort ve Alex Quijano gibi isimler rol alırken yürütücü üretici kadrosunda uyarlamanın yaratıcıları Gloria Calderon Kellett, Mike Royce ve orijinal serinin yaratıcısı Norman Lear var.

One Day at a Time’ın 3. sezonu 8 Şubat’ta Netflix’te gösterime giriyor.

  • Beğen
    1
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir