yeni film izle hd film izle film seyret

  "Godzilla vs. Kong"un kadrosuna Rebecca Hall katıldı.

31 Ekim 2018

"Godzilla vs. Kong"un kadrosuna Rebecca Hall katıldı.

Godzilla vs. Kong'un başrolü Altın Küre adayı Rebecca Hall olacak. Godzilla ve King Kong serilerini ortak bir filmde buluşturacak olan "Godzilla vs. Kong"un başrolü Barselona Barselona, Geçmişten Gelen ve Christine gibi filmlerle tanıdığımız güzel oyuncu Rebecca Hall olacak. Haber Variety'den geldi.

Geçtiğimiz senenin hit filmlerinden "Kong: Kafatası Adası"nın hem 2014 yapımı "Godzilla"nın hem de sıradaki Godzilla devam halkasının devamı niteliğinde olacak olan filmin kadrosu şuandan bir hayli zengin. Big Little Lies ile seyircilerin aklına kazınan yakışıklı oyuncu Alexander Skarsgard, başarılı oyuncu Ziyi Zhang, "Stranger Things" ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown, Korku Seansı serisinin Lorraine Warren'ı Vera Farmiga, Deadpool 2'nin genç yıldızı Julian Dennison, Atlanta'dan tanıdığımız Brian Tyree Henry, son olarak Dehşetin Yüzü'nde gördüğümüz Demián Bichir, Marvel Sinematik Evreni'nin Okoye'si Danai Gurira ve başarılı oyuncu Kyle Chandler filmin yıldızlar geçidi derecesindeki kadrosunu oluşturuyor. "Katliam Gecesi", "The Guest" ve "Blair Cadısı"na imza atan Adam Wingard filmin yönetmen koltuğunu üstlenecek.

"Godzilla vs. Kong"un senaryosunda ise kalabalık bir imza listesi var. "Karayip Korsanları" serisinin senaristlerinden olan ve 1998 yapımı "Godzilla"da da kalem oynatan Terry Rossio, "Star Trek Sonsuzluk" senaristleri Patrick McKay ve J.D. Payne, yapım aşamasındaki "The Kingkiller Chronicle" filminin senaristi Lindsey Beer, "Queen of the Air" senaristi Cat Vasko, "Labirent" serisi ile "Pasifik Savaşı: İsyan"da kalem oynatan T.S. Nowlin ve çizgi Romancı J. Michael Straczynski filmin senaryosunu yaratan isimler...

Merakla beklenilen film 22 Mayıs 2020 senesinde ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir