yeni film izle hd film izle film seyret

  Hedefim Sensin Kamera Arkası Soundtrack parcasi ile birlesti

Hedefim Sensin Kamera Arkası Soundtrack parcasi ile birlesti 25 Kasım 2018

Ata Demirer'li "Hedefim Sensin" filminden müzik klibi geldi.

Ata Demirer'li yerli gülünç Hedefim Sensin'den video klip geldi. İzmirli Volkan'ın sevilen parçası "Acelem Yok"u soundtrack parçası olarak alan film, video klibinde de yaz aylarının parlak gün ışıkları altında çekilen filmin set anlarını derliyor. Güneş ışıkları ve dalga sesleri arasında geride bıraktığımız çekimlerden kahkaha dolu kamera arkası görüntüleri izleyenleri gülümsetirken, enerjik şarkı da dinleyenlerin içlerini kıpır kıpır etmeye yetiyor.

Beyaz perdede son olarak 2017 yılının ilk haftalarında vizyona giren Ege gülünçsi Olanlar Oldu ile karşımıza çıkan, Niyazi Gül Dört Nala ve Eyyvah Eyvah serisi gibi seyircilerini gülmekten kırıp yaşamış gülünçlerin sevilen başrolü Ata Demirer'in yanı sıra kadrosunda, Demirer'in gedikli rol arkadaşlarından usta oyuncu Demet Akbağ, emektar oyuncu Salih Kalyon, güzel yıldız Gonca Vuslateri, usta oyuncularımızdan Erkan Can, Tarık Ünlüoğlu ve İlker Aksum gibi isimleri kadrosunda yer aldığı film, çok güldürecek bir Kuzey Ege gülünçsi olarak öne çıkıyor.

Filmin yönetmen koltuğunu Arif v 216, Görümce, G.O.R.A. ve Kocan Kadar Konuş serisi gibi seyircilerin büyük beğenisini kazanan yerli filmlerin yönetmeni Kıvanç Baruönü üstleniyor. İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâye, her bireyin kendinden bir şeyler bulabileceği, içten bir insan gülünçsi sunuyor.

Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve vakitte tekrar kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek mecburiyetinde kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın yaşamı amacıyla resmen bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile yaşamı değişen yalnızca Zekeriya değildir. Onun gelişi ile beraber Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın yaşamı da bambaşka bir hal alır...

Merakla beklenilen "Hedefim Sensin" filmi 29 Kasım'da sinemalarda seyircilerini bekliyor olacak.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir