yeni film izle hd film izle film seyret

  'House of Cards’: Kevin Spacey Kovulmasaydı Neler Yaşanacaktı?

'House of Cards’: Kevin Spacey Kovulmasaydı Neler Yaşanacaktı? 30 Ekim 2018

Kevin Spacey kovulmasaydı 'House of Cards’ın finali nasıl olacaktı?

Kevin Spacey’nin kovulmasının sonrasında zor vakitler yaşam sürdüren House of Cards, ünlü aktör ayrılmasaydı da benzer bir şekilde sonlanacaktı.

Spacey’nin ayrılmasıyla beraber prodüksiyona ara veren dizi, bu süreçte zannedildiği gibi final sezonunu sıfırdan tasarlamamış. Dizinin showrunner’ı Melissa James Gibson’ın yaptığı bildirime göre, final sezonunda odağın Frank Underwood’tan Claire Underwood’a kayması en başından beri planladıkları bir hamleymiş. Karakterin beşinci sezonda kameraya konuşması, Frank’e karşı meydana getirdiği tehdidin habercisiymiş.

Dizinin eş showrunner’ı Frank Pugliese ise “Her ne yaşanırsa yaşansın, şartlar ne olursa olsun, aklımızda bu tür bir senaryo vardı” dedi ve ekledi: “6. sezonda bütün güçler Claire’i denetim etmeye ve ona sahip olmaya çalışıyor. Bu her vakit keşfetmeyi ve dramatize etmeyi istediğimiz bir şeydi.” Pugliese, Spacey’li sürümde Claire ve Frank arasındaki güç savaşını izleyecekken şimdi Claire’in aynı savaşı beyaz zenginlere karşı verdiğini belitti.

House of Cards’ın final sezonu 2 Kasım’da Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir